lauantai 17. lokakuuta 2020

Aamulla kotona ennen lähtöä 7vko+2vrk

 Miten nopeasti aika menee! Vasta pienet syntyivät, vasta odottelin silmien aukeamista, vasta odottelin ensimmäisten kiinteiden ruokien antamista.

Nyt pienet ovat kasvaneet uusiin, omiin koteihinsa lähteviksi palleroisiksi. Kuvasin aamuauringossa  viimeiset alkukotikuvat.

Martta, Papu ja Pontus menivät Rovaniemelle. Mukana olivat maakuntamatkailua ihmettelemässä Manu ja Luna. Pitkä reissu pienille. Kävimme Hirvaalla, sieltä Korkalovaaraan, sieltä yliopiston kulmille ja Ounasvaaralle se viimeisin ipana.

Itse matkasin siskon luo ja Itäpuolen tietä kotiin myöhään illalla, melkein yöllä. Manu ja Luna kävivät Hirvaalla ulkona ja Martan kotona pihalla.

Tänään lauantaina lähti Manu Kemiin ja huomenna sijoituskoirani Luna Simoon. Pentupaketti on valmis ja ikävä on iso.

Pennutus vie pitkän ajan. Se alkaa juoksuista, progetestistä, astutuksesta ja päättyy luovutukseen. Väliin mahtuu paljon ja tämä blogi päättyy nyt näin. Laittelen vielä silloin tällöin kotikuvia pkkuisista. Oma Facebook- ryhmämme on jatkossa kuvien, tarinoiden paikka.

Hyvää matkaa pienet ja kaikkea parasta teidän elämäänne! Kiitos uusille, ihanille kodeille ja olipa mukava taas saada tavata tällasia ihmisiä.

Kuvia klikkaamalla ne saa isoiksi ja yhteen riviin!



                                                         Mokka- mamman maitobaarissa oli vielä tilaajia!



                                                            Pontus kaikissa kolmessa kuvassa!






                                                                   Papu ja Manu

                                                   Me menemme nyt kaikki pois! Turha huudella perään!


                                                                      Manu se siinä !


Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Otso meni Säynätsaloon. Niila tassutteli Janakkalaan. Hippu hipsutteli Kuopioon. Myy tanssahteli Jyväskylään. Tyyne lähti nuuhkimaan Helsing...