torstai 20. huhtikuuta 2023

Eläinlääkäri tarkisti pikkuiset

 Eläinlääkärin tarkistus Väärtin uudella eläinklinikalla. Todella hieno, uusi klinikka meillä täällä.

ELL Eeva tutki pennut tarkasti ja huolella. Kaikki oli jokaisella pennulla hyviin. Uroksilla kaikilla kivekset laskeutuneet. Purennat oikeat ja leikkaavat. Sydän kuunnellen ok joka penulla. Sirutus ei aiheuttanut mitään kiljahtelua. Eivät edes huomanneet koko hommaa. Eläinlääkärin todistuksen saavat mukaan ja siinä on kaikki, mitä tutkittiin.

Olen rekisteröinyt pennut mutta Kennelliitto ei vielä ole laittanyt rekisterinumeroita. Rekisteritodistukset tulevat ensi viikolla tänne ja lähetän ne tulemaan. Vakuutukseen riittää sirunumero ja nimi. Pennut ovat täällä vakuutettuina luovutukseen saakka.

On hyvä mieli pikkuisten tämän hetken terveystilasta. Ei huomautettavaa yhdenkään kohdalla. ♪♪

Nyt on sitten luopumisen aika. Se on ristiriitainen tunne. On niin parasta, että pikkuisilla on hyvät kodit odottamassa. Mutta ei ole helppoa antaa niitä pois. Olen elänyt niitten kanssa tiivistä elämää jo seitsemän viikon ajan. Ninnin kanssa pentuja suunnitellessa, syntymää odottaessa. Aika on mennyt nopeasti, liian nopeasti.

Eläinlääkärissä käynti on pennulle kova koettelemus. Vieras koettelee, kuuntelee, tutkii. 

Pennut tutkivat kiinnostuneina eläinlääkärin huonetta. Mitä aivan uusia hajuja täällä on! ♪♪ Kotona on sitten nukuttu ja nähty kai unia. 

Ny iltavillittely menossa, kun kello on yli iltakymmenen. 






Tämä on Iita! ♪♪



Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Otso meni Säynätsaloon. Niila tassutteli Janakkalaan. Hippu hipsutteli Kuopioon. Myy tanssahteli Jyväskylään. Tyyne lähti nuuhkimaan Helsing...