keskiviikko 12. huhtikuuta 2023

Kiirettä, kiirettä

 



Ipanat ovat jo 5.5 viikkoiset ja meillä on pljon yhdessäoloa.

Olen vaihtanut ruuan. Syynä se, että SMAAKkin ruoka on ilmeisen viljapitoista ja pentujen kakat ovat olleet liian löysiä. Vaihdan Brit Caren peruna&salmon nappuloihin. Vielä on aivan alussa vaihtaminen mutta kakkojen koostumus on tukempi.

Pentujen eläinlääkärin tarkastus on 19.4 ja rekisteröin ne heti Kennelliiton rekisteriin. Ruokaviraston rekisteröinti ei ehdi aueta tälle pentueelle. Kerron siitä tarkemmin pentua hakiessanne. Ruokaviraston piti aueta 1.1.2023 mutta ei ole onnistunut tämä rekisteripaikka.

Nämä ovat kyllä melkoisen eläväisiä ja joka paikkaan ehtiviä. Osaavat haukkua ihan kunnolla ja kiljua tietenkin. Olemme olleet ulkona muutamia hetkiä. Ihanat kevätsäät ja lunta ja jäätä. Mutta tykkäävät olla ulkona. Kukapa ei tykkäisi!

Käykää hankkimassa apteekin ohi kulkiessanne tätä matolääkettä. Tällä madotatte viikkoa ennen ensimmäisiä rokotuksia 12 viikon iässä. Madotan pennut ensi viikolla vielä täällä.


 



Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Otso meni Säynätsaloon. Niila tassutteli Janakkalaan. Hippu hipsutteli Kuopioon. Myy tanssahteli Jyväskylään. Tyyne lähti nuuhkimaan Helsing...